Wij openen onze deuren 

Omdat wij onmogelijk alles kunnen opnemen in onze folder en onze webshop EN wij jullie alleen het beste willen aanbieden, openen wij onze deuren naar aanleiding van Sinterklaas en de feestdagen.

Spring zeker eens binnen en ontdek ons volledige assortiment !


24/11 : 16u - 19u

01/12 : 16u - 19u

22/12 : 10u - 16u

29/12 : 10u - 16u

SPICE UP

YOUR LIFE !

30/03 Is het zover !

Wij organiseren dan een fantastische kruidenworkshop met een aperitiefje, proevertjes en op het einde van de workshop, maak je je eigen kruidenblend waar je nog lang van kan nagenieten.

Benieuwd hoe de juiste kruiding je gerechten naar een hoger niveau kunnen tillen? Dan is deze workshop ongetwijfeld iets voor jou! Naast heel wathandige tips ga je bovendien ook zelf aan de slag om een heerlijke, gepersonaliseerde kruidenblend te maken! De workshop duurt ongeveer 2 uur. Verwacht je aan leuke anakdotes, een lekker apperitiefje én enkele proevertjes. Klaar om je kookkunsteneen ferme boost te geven?

Kostprijs ? € 25 inclusief al het lekkers

Geïnteresseerd ? contacteer ons en schrijf je tijdig in, de plaatsen zijn beperkt

INSCHRIJVEN

Recepten 

Vanaf heden vind je op onze website ook diverse recepten om met onze heerlijke producten aan de slag te gaan.

WELKOM OP ONZE NIEUWS PAGINA

Eerst een vooral onze beste wensen voor 2023, met een goede gezondheid (welke de basis is van alle geluk), maar ook veel liefde en genegenheid in deze turbulente tijden.

Op regelmatige basis zullen wij jullie via deze weg ook informeren waarmee wij bezig zijn of wat er op onze planning staat.

Een ding staat zeker al vast, wij willen er een geweldig jaar van maken en hopen jullie nog dikwijls te mogen begroeten op een van de marktjes of in ons afhaalpunt.