RECEPTEN

Mill & Mortar

Heb je enig idee hoe sterk de kwaliteit van kruiden en specerijen kan verschillen? En besef je welke uitzonderlijke smaakervaring je te wachten staat bij het kiezen van iets écht goed?


De specerijen van Mill & Mortar zijn biologisch en afkomstig van ecologische forest gardens. Ze werken samen met kleine landbouw coöperatieven waardoor de boeren een eerlijke prijs krijgen en zij zich kunnen focussen op het verbouwen van specerijen van een sublieme kwaliteit.


Mill & Mortar voorziet je van de meest smaakvolle kruiden, specerijen en andere delicatessen waardoor jij origineel en creatief aan de slag kan tijdens je gastronomische (én iets minder gastronomische) avonturen.


Spice up your life!

N'SANE

De basis van N’Sane is smaak! De verschillende varianten zijn stuk voor stuk echte smaakbommen! Door kwalitatieve, pure sappen te combineren met kruiden verkrijgt men steeds een onweerstaanbare én unieke smaak.

Naast smaak, is gezondheid het tweede aspect van hun fundament. Tijdens het productieproces worden de dranken kort verhit en daarna snel afgekoeld voor een maximum behoud van vitamines.

N’Sane is lekker zoet door de natuurlijke suikers die aanwezig zijn in de rijpe vruchten die nauwkeurig geselecteerd worden voor de sappen. Daarnaast wordt er met een Belgische suikervervanger, Zùsto, gewerkt die boordevol gezonde voedingsvezels zit. Via onderstaande knop lees je alles over Zùsto.